Zadaniem Biologa terenowego jest przeprowadzenie inspekcji przedsiębiorstw produkujących i przetwarzających żywność. Podczas Audytu lokalizujemy zagrożenia związane ze szkodnikami, wyszukujemy wszelkie niezgodności ze strony przedsiębiorstwa produkcyjnego jak i firmy DDD świadczącej usługi w zakresie HACCP mogące przyczynić się do pojawiania się szkodników na terenie zakładu oraz określamy warunki sprzyjające rozmnażaniu się szkodników.
DLACZEGO SKORZYSTAĆ Z AUDYTU BIOLOGA TERENOWEGO:
- Każdy zakład produkcyjny posiadający system jakości BRC wymaga Audytu minimum raz do roku;
- Przeprowadzone zabiegi przez firmę DDD świadczącą usługi są nieskuteczne;
- Przedsiębiorstwo zamierza zwiększyć lub unowocześnić system zabezpieczenia przed szkodnikami.
Po przeprowadzonym audycie, klient otrzymuje indywidualnie przygotowany raport uwzględniający wszystkie spostrzeżenia oraz zalecenia dotyczące poprawy jakości.